Порнозірка Стормі Деніелс розповіла про знайомство з Дональдом Трампом у липні 2006 року та секс з експрезидентом США.

Головне за день:

Як повідомляє The Wall Street Journal, Деніелс розкрила сороміцькі таємниці Трампа, якого підозрюють у таємній виплаті коштів за те, щоб та мовчала.

Читайте також: Кандидату в президенти США Дональду Трампу загрожує увʼязнення

За свідченням Деніелс на суді, її перша зустріч з Трампом відбулася під час рекламного турніру з гольфу у липні 2006 року на озері Тахо, штат Невада. Тоді їй було 27, а Трампу — 59. Хоча вона не була активним глядачем його реаліті-шоу “Учень”, вона пам’ятає його з рекламних роликів та виступів у світі професійного реслінгу. У той час він вже був в офіційних стосунках з Меланією Трамп.

Також акторка розповіла про свою вечерю з Трампом у готельному номері, де бізнесмен перш за все назвав її “розумницею”. Він запросив її на вечерю через охоронця. Хоча спочатку вона відмовилася, після переконань піарника погодилася.

Стормі Деніелс

Під час обіду вона поділилася своєю історією зростання в бідності в Луїзіані з політиком та шляхом від порноакторки до сценаристки та режисерки. Трамп, за її словами, був зарозумілим і перебивав її, змусив її побити його журналом, але пізніше покращилося. Він навіть пропонував їй участь у своєму телешоу, порівнюючи її зі своєю донькою Іванкою.

Далі Деніелс розповіла, що випила дві пляшки води, поки розмовляла з Трампом, тому вийшла в туалет. Коли повернулася, то Трамп вже був одягнений у футболці та боксерських шортах і лежав на ліжку. Її це налякало, бо вона не очікувала, що хтось у спідньому позуватиме на ліжку.

Стормі хотіла піти, але Трамп став перед нею та почав погрожувати. Далі вона не пам’ятає, що сталося, і можливо навіть втратила свідомість, хоч і не вживала наркотики або алкоголь.

“Я дивилася на стелю і не знала, як я туди потрапила”, — так акторка пригадала, як почувалася після сексу з бізнесменом. Далі Трамп телефонував їй щотижня.

Вона додала, що у дитинстві зазнала сексуального насильства, тому їй було соромно, що вона не відмовила йому. Деніелс також говорила з Трампом про його Меланію.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦