RU
 

Суд взяв Коломойського під варту до 7 липня у справі про замах на вбивство

Текст: ,  9 травня 2024, 15:29
0
760
Суд взяв Коломойського під варту до 7 липня у справі про замах на вбивство
Фото: Getty Images
Ігор Коломойський

Печерський районний суд заарештував українського олігарха на два місяці без права на заставу.

Український олігарх Ігор Коломойський за рішенням Печерського райсуду буде перебувати під вартою до 7 липня 2024 року без права на заставу. Про це повідомляє Telegram-канал Ґрати в четвер, 9 травня.

Коломойського підозрюють в організації замовного вбивства юриста Сергія Карпенка, директора українсько-американської Консалтингової компанії Фарго ще у 2003 році у Феодосії (Автономна республіка Крим).

Сам підозрюваний заперечує свою вину.

Олігарх ще з 2 вересня 2023 року перебуває в ізоляторі Служби безпеки України за підозрою Бюро економічної безпеки у шахрайстві та легалізації майна.

Тоді запобіжний захід за цією підозрою передбачав арешт до 2 червня із заставою в розмірі 1,9 млрд грн, тому за нову підозру застава не передбачена.

Як відомо, 22 квітня суд продовжив строк запобіжного заходу Коломойському у вигляді тримання під вартою до 2 червня, але знову зменшив альтернативу застави – з 2,4 млрд гривень до 1,96 млрд гривень.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: судКоломойскийарестзалогубийствоИгорь Коломойскийпокушение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі