Депутат від “Єдиної росії” Валерій Дьомін сильно побив свою дружину Анастасію ще у лютому 2024 року, але згодом вона померла.

У Telegram-каналі Baza повідомили, що московський депутат завдав побоїв своїй 42-річній дружині, яка також є депутаткою від путінської партії. Жінку забрали до лікарні.

Дьомін накинувся на дружина, бо та через зламане плече не робить роботу по дому. Від лютого вона боролася за життя, але 6 травня померла.

Родичі Анастасії розповіли правоохоронним органам, що останнім часом Дьоміна почувалася все гірше. У неї посилювався біль, тому вона була змушена пити багато знеболюваних препаратів. Також у жінки ставалися панічні атаки. 6 травня вона заснула, діти вкрили її ковдрою та відправилися на прогулянку. Але депутатка не прокинулася.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Тіло відправили на судмедекспертизу для встановлення точної причини смерті. Також Дьоміна написала заяву в поліцію на чоловіка після побиття, але згодом забрала заяву, як їй і порадили колеги з партії.

Популярне: