Головна Новини Світ Німеччина Зеленський та Порошенко більше не в розшуку в РФ: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський та Порошенко більше не в розшуку в РФ: що сталося

З сайту російського МВС зникли картки про розшук Зеленського та Порошенка

9 травня 2024, 17:06 comments3453
Поділіться публікацією:

З офіційного сайту російського Міністерства внутрішніх справ зникли картки про оголошення у розшук президента України Володимира Зеленського та п'ятого президента України Петра Порошенка. Як передає портал "Коментарі", про це пише російське видання "Медіазону".

Зеленський та Порошенко більше не в розшуку в РФ: що сталося

Зеленський та Порошенко. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що картки розшуку зникли невдовзі після того, як 4 травня їх випадково виявили пропагандисти державного російського агентства "РІА Новини".

"Медіазона" пише, що обох президентів України додала у розшук чергова частина МВС Росії в окупованій Донецькій області. Сталося це не пізніше 22 лютого, але картки розшуку помітили лише на початку травня.

ЗМІ зазначає, після того, як картки виявили, 6 травня МВС виступило з нехарактерним для відомства коментарем, що воно було лише „технічним виконавцем" при оголошенні в розшук.

"У даному випадку рішення про оголошення в розшук та про його припинення приймають СК Росії та його територіальні підрозділи", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як і попереджала українська розвідка, Росія запустила план дестабілізації України. Серед іншого – оголосила у розшук чинного президента Володимира Зеленського, а також його попередника – Петра Порошенка. У МЗС України назвали подібні дії країни-агресора свідченням відчаю Росії. І нагадали про ордера Міжнародного кримінального суду на арешт російського диктатора Володимира Путіна за підозрою у скоєнні військових злочинів. Представники американського Інституту дослідження війни (ISW) вважають, що Росія розпочала інформаційну кампанію "Майдан 3" для дискредитації української прозахідної влади та в надії дипломатично ізолювати нашу країну. Як грамотно відбивати подібні інформаційні атаки та проводити свої? Чи має РФ шанс з "Майданом 3"? Чому ми так мало говоримо про те, що легітимність самого Путіна, інавгурація якого відбулася 7 травня, м'яко кажучи, під питанням? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини