Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, коли ЗСУ зможуть зупинити просування окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, коли ЗСУ зможуть зупинити просування окупантів

Сили оборони зможуть зупинити просування окупантів на фронті, коли отримають всю необхідну допомогу від західних партнерів. При цьому він додав, що зараз ворог тримає ініціативу на фронті

9 травня 2024, 17:15
Поділіться публікацією:

Якщо західні партнери збільшать постачання зброї Україні, тоді Сили оборони зможуть зупинити російських загарбників на сході країни, заявив Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, коли ЗСУ зможуть зупинити просування окупантів

Володимир Зеленський

Тобто, як підкреслив президент, Україна потребує оборонної підтримки, при цьому вчасної.

"І саме такої, яка здатна зірвати російський план реваншу на цей рік, план їхнього наступу",
— підкреслив очільник України.

Очільник України визнав, що, на жаль, зараз загарбники мають ініціативу на сході. Саме тому Силам оборони їх потрібно зупинити та перехопити ініціативу.

"Це можна зробити тільки, коли в руках є щось міцне",
— сказав Зеленський.

Окрім того, президент додав, що окупанти користуються тим, що західна зброя ще не надійшла в Україну. Також ворог збільшує свої угрупування і не тільки на сході держави, а й на півночі.

При цьому Зеленський переконаний, що кремлівський диктатор Володимир Путін не має намірів припиняти війну. Він і далі розраховує, що зможе розколоти Захід у питанні підтримки України.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Володимир Зеленський вважає, що на російського диктатора Володимира Путіна потрібно тиснути не тільки на лінії фронту, а і політично. Саме для цього, говорить він, і потрібен Глобальний саміт миру. На ньому в першу чергу мають намір обговорити три питання, серед яких обмін полоненими у форматі "всіх на всіх", а також питання ядерної та продовольчої безпеки.

Як підкреслив Зеленський, Глобальний саміт миру є надзвичайно важливим, саме тому російський диктатор зі своїми посіпаками намагаються його зірвати. За його словами, для цього Путін буде збільшувати тиск на фронті, проводити нові наступи та маніпулювати у політичних питаннях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини