close-btn

Mastercard анонсував премію Women SME Leaders Awards: як взяти участь

Mastercard третій рік поспіль організовує премію Women SME Leaders Awards, щоб відзначити видатні досягнення жінок-підприємиць у країнах Східної Європи, Близького Сходу та Африки

Mastercard анонсував премію Women SME Leaders Awards

Фото: womensmeleaders.com

Компанія Mastercard відкрила прийом заявок на участь в премії Women SME Leaders Awards 2024, йдеться в пресрелізі компанії.

Взяти участь в конкурсі можуть малі та середні бізнеси, якими володіють та керують жінки. Головні умови:

  • оборот компанії не має перевищувати $13,6 млн доларів США;
  • чисельність штату повинна сягати від 6 до 50 працівників;
  • наявність головного офісу або представництва у країнах Східної Європи, Близького Сходу та Африки або надання послуг на цих ринках.

Заявки на участь приймаються до 20 травня. Для цього потрібно заповнити форму за посиланням.

Читайте також: Fozzy Group запустив конкурс стартапів: що отримають переможці

«Бізнеси, очолювані жінками, є потужною силою у світовій економіці та драйвером економічного зростання та стабільності. Розширення можливостей для жінок-підприємиць та бізнес-лідерок не лише розкриває їхній безмежний потенціал, а й сприяє загальному процвітанню суспільства», – зазначила Амна Аджмал, виконавча віцепрезидентка з розвитку бізнесу Mastercard у країнах Східної Європи, Близького Сходу та Африки.

Переможниць конкурсу оголосять 6 червня під час урочистої офлайн-церемонії в Дубаї. Загалом буде 15 категорій: від креативного лідерства до соціального впливу та життєвих досягнень.

Кандидаток, які увійшли до шортлиста, оцінюватиме авторитетний суддівський комітет, членами якого є лідери галузі, які відзначатимуть успішність та інноваційність жінок-підприємиць.

Вас може зацікавити: Glovo запускає конкурс стартапів: що отримають переможці

Довідково

Премія Women SME Leaders Awards була започаткована у 2022 році. Вона слугує платформою для підтримки та заохочення підприємиць, які своїм прикладом надихають майбутні покоління бізнес-лідерок у регіоні. Минулого року на участь у конкурсі було подано понад 4500 заявок.

Премія створена в рамках глобального зобов’язання Mastercard залучити 25 мільйонів жінок-підприємиць до цифрової економіки до 2025 року. І ця ціль була досягнута торік, за два роки до запланованої дати. Премія підкреслює відданість компанії своїй меті побудувати більш сталий та інклюзивний світ.

Нагадаємо, стартував відбір учасників на отримання національної премії за внесок у розвиток підприємництва — Ukrainian Enterprise Promotion Awards (UEPA). Премія призначена для нагородження тих, хто сприяє розвитку малого й середнього підприємництва на національному, регіональному та місцевому рівнях. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

10 порад від Волта Діснея для малого бізнесу

Український бізнес може отримати грант до 1 млн євро від Німеччини: умови

Forbes назвав найкращих роботодавців України

google news