У Києві знизять яскравість вуличного освітлення, щоб економити електроенергію

Внаслідок російських ракетних атак на енергетичні об'єкти України, Київ змушений вжити заходів для економії електроенергії. З 18:00 до 24:00 буде обмежено постачання електроенергії для промисловості та бізнесу.
 |  Автор: Мальцева Ольга
У Києві знизять яскравість вуличного освітлення, щоб економити електроенергію
Ілюстроване фото / Getty images

Внаслідок російської ракетної атаки армії РФ на енергетичні об’єкти спричинила дефіцит в енергосистемі країни. Саме тому у Києві вирішили знизити яскравість освітлювальних приладів на вулиці. Про це повідомляє КМВА.

Читайте також: Зеленський призначив Залужного послом у Британії

Повідомляється, що “Укренерго” вимушене застосовувати обмеження енергопостачання для промисловості та бізнесу з 18:00 до 24:00. Обсяг обмежень буде розподілений рівномірно між всіма регіонами. В тому числі можливі відключення і для промисловості та бізнесу Києва. 

“Вже прийнято рішення мінімізувати вечірнє освітлення вулиць. Повністю виключати усі ліхтарі не будемо. Завдяки системі керування зовнішнім освітленням ми знизимо яскравість освітлювальних приладів, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Продовжуємо шукати інші джерела економії, але на звичайних мешканцях - побутових споживачах поки економити не будемо! Постачання електроенергії в квартири киян відбуватиметься без обмежень”, - повідомляють у КМВА.

Читайте також: Чоловік з Буковини залучив ТЦК, щоб зробити пропозицію коханій (відео)

Адміністрація закликала мешканців Києва економити електроенергію у найважливіші для енергосистеми години навантажень - з 18:00 по 23:00. 

Нагадаємо, 8 травня Росія атакувала українську енергетику: пошкоджені три ТЕС. Армія РФ вчергове атакувала українську енергетичну інфраструктуру, обстрілявши три теплоелектростанції (ТЕС).



Не пропусти інші цікаві статті, підпишись:
Ми в соціальних мережах
x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK