По Києву та області оголосили несприятливий прогноз: до чого готуватися

Найближчими днями можливе різке коливання рівнів води

Синоптики попередили про небезпечні гідрологічні явища по Київщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру. 

“9-13 травня внаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ, на р. Дніпро у м. Києві, Вишгородському, Бориспільському, Броварському районах Київської області можливі подальші різкі коливання рівнів води з утриманням затоплення заплави та понижених прирічкових територій. Оголошено І рівень небезпеки – жовтий", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що крім небезпечних гідрологічних явищ у Київській області утримується надзвичайна пожежна небезпека, а також вночі очікуються заморозки на поверхні грунту. Детальніше про ситуацію в Києві та Київській області читайте за посиланням

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві комунальні підприємства почали відключати гарячу воду в рамках проведення ремонтних робіт та підготовки до наступного опалювального сезону. Де не буде гарячої води уже в травні, читайте тут

Читайте також: Ситуація в енергосистемі складна: сьогодні можливі аварійні відключення світла

“В енергосистемі протягом майже всієї доби, за винятком денних годин, наявний значний дефіцит електроенергії. Причина - масштабні пошкодження українських електростанцій, через які вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до атаки”, - пояснили в “Укренерго”.  Також повідомляється, що вдень обсяг дефіциту електроенергії вдається зменшувати завдяки активній роботі електростанцій на ВДЕ. В інші години брак електроенергії є значним. 


Джерело: https://t.me/uhmc2022/2473


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися