Samsung розпочала розробку бета-версії One UI 7.0 для Galaxy S24 Ultra

Samsung активно працює над новою версією своєї прошивки One UI 7.0, що базується на свіжовипущеній бета-версії Android 15 від Google. Роботи зосереджені на флагманській моделі Galaxy S24 Ultra. Нова версія прошивки, позначена як S928BXXU2BXE2, уже з’явилася на внутрішніх серверах компанії, попередньо для європейського регіону.

Цікаво, що змінилася четверта літера у версійному коді з A на B, що традиційно свідчить про значні оновлення в системі One UI. Розробка нової прошивки може розширитись на інші регіони та флагманські пристрої компанії у найближчому майбутньому. Планується, що програма бета-тестування One UI 7.0 стартує вже за кілька місяців, дозволяючи користувачам першими випробувати нововведення і оптимізації, які пропонує оновлення.

Джерело Sammobile

Ви читаєте незалежне україномовне видання "SUNDRIES". Ми не належимо ні олігархам, ні депутатам. Отож ми потребуємо Вашої підтримки для розвитку та збереження незалежності. Підтримайте нас!

Цей веб-сайт використовує файли cookie, щоб покращити ваш досвід. Ми припустимо, що ви з цим згодні, але ви можете відмовитися, якщо хочете. Прийняти Читати більше