У Росії, як завжди до 9 травня, коли країна відзначає День Перемоги у Другій світовій війні, відбувся черговий парад, присвячений до цієї події. Цього року лідери шести країн та один прем’єр відвідали Кремль, щоб вшанувати цей день і, за припущенням пропагандистських російських ЗМІ, віддати шанування президенту Володимиру Путіну.

Фото та відео з “шабашу” на Красній площі в Москві з’явилися в російських Telegram-каналах.

Хоча на парад мали бути запрошені країни, які склали антигітлерівську коаліцію, проте також були присутні країни, які не брали участі в цій коаліції.

Серед гостей на параді 9 травня були самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, президенти Киргизстану, Узбекистану, Казахстану, Таджикистану та Туркменістану.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

На параді зібралися близько 9000 військовослужбовців, в тому числі понад тисяча учасників “СВО”. Після виступу міністра оборони Сергія Шойгу з’явився сам Путін, який цинічно порівняв ветеранів війни з окупантами, що воюють проти України, описуючи обидва покоління як “героїв”.

Популярне: