Дніпровський музей «Машини Часу» поповнився новим артефактом

До музею «Машини Часу» у Дніпрі доставили згорілий внаслідок російського ракетного удару автомобіль Mercedes ML 163.

Про це повідомляє Відкритий з посиланням на Facebook-сторінку технічного музею «Машини Часу».

«Новий артефакт для виставки «Історія Перемоги» – згорілий автомобіль Mercedes ML 163, поступив до сховища музею «Машини Часу», – повідомили в закладі.

Напередодні нового року Дніпро відчуло на собі масований ракетний удар РФ. Були загиблі та поранені. Зруйновано пологовий будинок, торговельний центр та частково постраждав спортивний комплекс «Метеор».

В музеї додали, що про прильоти в районі вул. Сімферопольській інформації було менше. СТО з обслуговування легкових автомобілів «Montana» закінчило ремонт в новому гарному приміщенні, яке орендувало в Інституту «Металургавтоматика» за місяць до ракетного удару.

“На цей момент на ремонті знаходилось 8 автомобілів, усі вони згоріли, також постраждали й інші орендарі, частково зруйнована будівля інституту, розбиті шибки в радіусі 200 метрів”, – зазначили в дописі.

Дніпровський музей «Машини Часу» поповнився новим артефактом

Музей також відчув на собі вибухову хвилю, у той день усі експонати присипало щільним шаром десятирічного пилу з тремтячої стелі.

“Виставка «Історія Перемоги» розповість про постраждалі будівлі, історії очевидців подій, про артефакти, які з’явились у наслідок ракетних ударів РФ по місту Дніпро. На момент оформлення експозиції власник автомобіля Mercedes попросив зробити на ньому напис, одну з найпопулярніших зараз фраз…”, – зазначили в музеї.

Нагадаємо, у Дніпрі у музей «Машини часу» передали елементи мозаїки, які були частиною зруйнованого російською ракетою будинка.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал і сторінку Відкритого в Фейсбук, щоб першими дізнаватися про найважливіші події Дніпра.

Теги: , ,