Головна Новини Світ Росія Нові ядерні погрози РФ: у Кремлі зробили заяву та додали Білорусь
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові ядерні погрози РФ: у Кремлі зробили заяву та додали Білорусь

РФ знову попереджає США та Захід

9 травня 2024, 20:40
Поділіться публікацією:

Недавні ядерні погрози президента РФ Володимира Путіна, далі озвучує  і заступник голови Міністерства закордонних справ Сергій Рябков.  На цей раз "брязкання ядерним арсеналом" було  виголошене  в сторону Сполучених Штатів  та Заходу.

Нові ядерні погрози РФ: у Кремлі зробили заяву та додали Білорусь

У Кремлі знову погрожують США та Заходу (фото з відкритих джерел)

Про це  інформують російські ЗМІ.  Вони зазначають, що Рябков бачить в допомозі Україні ескалацію війни.

"РФ попереджає США та Захід, що їхній ескалаційний курс ставить перед Москвою необхідність кроків посилити заходи ядерного стримування" — повідомив російський посадовець.

При цьому, як сказав російський диктатор, Білорусь теж приєднається до ядерних навчань в Росії на другому етапі. Вони проводяться в три етапи.

"На другому етапі білоруські колеги під'єднаються до наших спільних дій, відповідну вказівку Міністерствам оборони та Генеральним штабам надано" — оголосив Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін влаштував ядерну істерію під час візиту Сі в ЄСРосійські погрози ядерною зброєю під час "миротворчого" візиту очільника Китаю Сі Цзіньпіна до Європи навряд чи йому сподобаються, вважає колишній посол України в США Валерій Чалий. При цьому дипломат нагадав, що у Китаю є ядерна доктрина – “не використовувати першим”.

Також "Коментарі" писали про те, що країна ЄС ініціює розмову з Путіним про мир. Перед європейськими політиками, зокрема словацькими, стоїть серйозне завдання – забезпечити мир в Україні, а потім і в Європі, щоб трагічні сценарії не реалізувалися. Як передає портал "Коментарі", про це під час урочистостей з нагоди 79-х роковин закінчення Другої світової війни в Європі сказав президент Словаччини Петер Пеллегріні. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини