Головна Новини Світ Росія Захарова відреагувала на інформацію про війська НАТО в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова відреагувала на інформацію про війська НАТО в Україні

Спікер МЗС країни-агресора Марія Захарова відреагувала на слова польського прем'єра про те, що якісь військові НАТО в Україні все ж таки є. Щоправда, він заявив, що йдеться про інструкторів, військових туди ніхто не посилатиме

9 травня 2024, 22:02
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск заявив, що якісь військові НАТО в Україні все ж таки є. За його словами, йдеться про інструкторів та спостерігачів.

Захарова відреагувала на інформацію про війська НАТО в Україні

Марія Захарова

На цю заяву відреагувала офіційна речниця МЗС країни-агресора Марія Захарова. На її думку, це свідчить, що Альянс веде проти Росії війну.

"Підтвердження того, що Захід веде проти Росії гібридну війну",
— заявила Захарова, коментуючи заяву Туска.

Втім, як розповідали "Коментарі", Дональд Туск виключив можливість відправлення військ НАТО до України. За його словами, є побоювання, що такий крок міг би спровокувати ядерну війну. При цьому він наголосив, що НАТО надає Києву велику допомогу.

При цьому, за даними західних ЗМІ, на вашингтонському саміті НАТО навіть збираються прописати у своїй підсумковій декларації, що війська Альянсу не будуть відправлені на війну в Україну. Таке "перестрахування" виглядає щонайменше дивно – виходить, що Росія своїм ядерним шантажем тримає все НАТО у заручниках, і змушує робити Альянс усе те, що їй потрібно.

Втім, західні ЗМІ неодноразово розповідали про те, що світові лідери справді бояться ядерних погроз, які звучать від терористичної Росії. Начебто боїться їх навіть президент США Джо Байден. Нібито саме тому Америка не надає Україні все те, що їй потрібно для перемоги над агресором. У Штатах бояться, що в цьому випадку Росія вдарить по них ядеркою.

Водночас у РФ розуміють, що у світі бояться її погроз. Саме тому Кремль розпочав черговий виток ядерного шантажу та готує навчання з випробування тактичної ядерної зброї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

9 травня 2024, 21:56

США як і все НАТО боягузи -вони від заяв одного пропогандиста вже ховають голову в пісок, хоч самі мають ядерну зброю. Тоді навіщо вона вам чиновники НАТО, якщо ви боїтесь нею скористатися. Живете в страху і тремтите від погроз замість того щоб першими вдарити по росії і знищити її як ядерну державу. Ви згідні весь час жити в страху, то це ж рабство, а не демократія, а називаєте себе демократією.


Новини