Головна Новини Суспільство Війна з Росією РФ готує багатовекторний наступ: як це змінить ситуацію на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ готує багатовекторний наступ: як це змінить ситуацію на фронті

Олександр Коваленко розповів, що окупанти будуть тиснути по всій лінії бойового зіткнення, щоб унеможливити передислокацію ЗСУ та посилення підрозділів

9 травня 2024, 22:50
Поділіться публікацією:

Російська   армія   під час своєї нової наступальної кампанії атакуватиме не в одному, а в кількох напрямках. Головний удар загарбник спрямує на Часів Яр  чи  Авдіївський плацдарм. Про це  "Главреду"  повідомив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

РФ готує багатовекторний наступ: як це змінить ситуацію на фронті

Новий наступ РФ (фото з відкритих джерел)

"Не думаю, що росіяни і в подальшому рухатимуться трасою 05-11 у напрямку Покровська, тому що це нелогічно з точки зору тактики. А от просування на північ має хоча б якусь мінімальну логіку. Тому, найімовірніше, з Авдіївського плацдарму вони рухатимуться трасою Н20 в напрямку саме Краматорська та Часового Яру і намагатимуться охопити Торецьк", — сказав  експерт.

За  твердженням Коваленка,  загарбник  буде  тиснути по всій лінії бойового зіткнення,  аби унеможливити передислокацію українських військ та не допустити  посилення підрозділів неподалік  Часового Яру та в інших "найекстремальніших" напрямках

"Не буде тиску лише у напрямку лівобережної Херсонщини, тому що там у противника немає такої можливості. Ще ворог буде тиснути у Запорізькій області та на Лимано-Куп'янській вісі, щоб відволікати та сковувати наші війська", — продовжив оглядач.

Олександр Коваленко додає, що РФ буде витримувати напругу в прикордонній смузі, імітуючи загрози  для міст  Суми та Харків.

"Втім, це будуть переважно диверсійно-терористичні дії саме на прикордонні. Небезпека очікується лише для прикордонної смуги – населених пунктів, які знаходяться за 2-3 кілометри від кордону з Російською Федерацією", — завершив  експерт.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, скільки грошей отримають Сили оборони з допомогою економічного бронювання

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини