Головна Новини Світ Росія Скандальна балерина з РФ ледь не потонула під час шторму на Мальдівах
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальна балерина з РФ ледь не потонула під час шторму на Мальдівах

Волочкова вирішила не розповідати, чи була твереза у цей час

9 травня 2024, 23:45
Поділіться публікацією:

Російська  танцівниця зі скандальною репутацією  Анастасія Волочкова  поїхала на Мальдіви з подружкою-фотографом на відпочинок  і також  відзняти кліп на  нову пісню. Під час  перерви між зйомками почалась гроза, яка ледве не залишилась  для  балерини фатальною.

Скандальна балерина з РФ ледь не потонула під час шторму на Мальдівах

Анастасия Волочкова (фото из открытых источников)

У  власному блозі в  соціальних мережах  Анастасія написала, що сукню, в якій  вона  знімалась, понесло сильним поривом вітру в океан.  Волочкова  побігала, щоб її  врятувати, проте спіткнулась, впала в штормове море, і її почала накривати хвиля.

Від загибелі  балерину порятувала її подруга, а  вона сама  пережила серйозний стрес. "Невластиві для Мальдів хвилі виникли через шторм, грім, зливу. Я побігла за сукнею, що полетіла від сильного вітру. Я не знала, що приплив і там уже глибоко. Ще й спіткнулася об корал і впала під воду. А я дуже боюся занурюватися у воду з головою. Накрита хвилею, я почала захлинатися і дико злякалася. Олена кинулася за мною і, схопивши за ноги, витягла на берег. Я дуже сильно захлинулася і злякалася. Очі у воді я не можу відкривати. Довго відходила від такого стресу", — розповіла  російська зірка.

Проте  Волочкова  має схильність  прикрашати і перебільшувати  власні  пригоди. При цьому є   питання до  її стану -  про танцівницю  давно  говорять, що вона  зловживає алкоголем,  а таке  на воді може бути смертельно небезпечним.  Саме  тому  Волочкова  і приховала коментарі до свого повідомлення  про нещастя під час відпочинку — не хоче, щоб їй згадували про її шкідливу звичку.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали  про те, що скандальна російська балерина потрапила в дуже дивну ситуацію на Мальдівах

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини