Головна Новини Світ Росія Вибухи на одному з найбільших НПЗ у РФ: що на цей раз стало мішенню БПЛА
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибухи на одному з найбільших НПЗ у РФ: що на цей раз стало мішенню БПЛА

У Калузькій області Росії було гучно у районі НПЗ

10 травня 2024, 07:32
Поділіться публікацією:

У ніч проти п'ятниці в Калузькій області Росії безпілотники атакували НПЗ "Перший завод". Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на місцевих жителів. Також інформацію підтвердила низка телеграм-каналів.

Вибухи на одному з найбільших НПЗ у РФ: що на цей раз стало мішенню БПЛА

Удар по НПЗ. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що пролунало кілька потужних вибухів у Дзержинському районі Калузької області.

Було чутно характерні звуки прольоту кількох БПЛА, після чого почалася пожежа у районі НПЗ.

Це не всі тривожні новини для росіян цієї ночі. Неспокійно було також у Підмосков'ї, де за повідомленнями мера Москви Сергія Собяніна, було збито безпілотника, який летів у напрямку столиці Росії. Ще три безпілотника нібито було знищено у Брянській області.

Провладні пропагандистські російські ЗМІ підтвердили, що на території НПЗ "Перший завод" у Калузькій області через падіння безпілотника виникла пожежа. Ніхто не постраждав, пожежа охопила три ємності з дизпаливом та ємність із мазутом.

Варто зазначити, що "Перший завод" – найбільше нафтохімічне підприємство Калузької області. Основний вид діяльності – переробка нафти та газоконденсату для їх подальшої реалізації на внутрішньому та зовнішньому ринках.

Зазначимо, 9 травня у Краснодарському краї (Російська Федерація) пролунав вибух нібито через атаку безпілотників на місцеву нафтобазу. Зазначається, що відповідна нафтобаза, атакована БПЛА, розташована в селі Юрівка на Кубані,

Читайте також на порталі "Коментарі" — США скасували вимогу до України не бити по російських НПЗ: на такі санкції росіяни не чекали.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини