Транспорт

Представлений абсолютно новий Honda Freed

0

У Японії відбулася прем’єра компактвена Honda Freed третього покоління. Машина сильно перетворилася зовні і тепер більше схожа на кросовер, ніж мінівен. Враховуючи, що заявлений повний привід і є версія Crosstar із масивними бамперами, рейлінгами на даху, розширеними колісними арками та особливими легкосплавними дисками, Freed цілком зійде за кросовер.

Габарити машини третього покоління становлять 4310х1695х1755 мм, колісна база – 2740 мм. Компактвен став на 45 мм довшим за попередника, але зберіг ту ж колісну базу. У японській лінійці Honda Freed розташовується між моделями Fit та Vezel: всі три моделі побудовані на різних версіях однієї платформи.

Honda Freed може бути як шестимісним з трьома рядами сидінь, так і п’ятимісним дворядним. Обидва варіанти отримали оббивку сидінь, стійку до плям та подряпин.

У салоні нова передня панель приладів з більшим окремим екраном медіасистеми і цифровою панеллю приладів. Автори машини додали на дах дефлектори системи вентиляції для задніх пасажирів.

Honda Freed третього покоління пропонуватиметься як зі звичайним бензиновим мотором, так і з гібридною силовою установкою, привід – як передній, так і повний. Сама Honda характеристики двигунів не розкрила, але подробицями поділився японський ресурс BestCarWeb: до складу гібридної силової установки увійде 1,5-літровий 4-циліндровий двигун потужністю 106 к.с. та електромотор потужністю 131 л.с. — аналогічна силова установка використовується у моделях Fit та Vezel.

Honda Freed третього покоління надійде у продаж у Японії влітку. Орієнтовні ціни від 16 тис. доларів за базовий бензиновий Freed Air до 20,5 тис. доларів за гібридний Freed Crosstar.

Comments

Comments are closed.