Погрожував зброєю поліцейським: подробиці інциденту на Київщині (ВІДЕО)

Яке покарання загрожує порушнику

У Броварах чоловік кидався і погрожував зброєю поліцейським - його затримали. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Національної поліції в Київській області.

У поліції пояснили, що правопорушником виявився раніше судимий місцевий мешканець. “Йому оголошені підозри за хуліганство, погрози вбивством поліцейському та нанесення тілесних ушкоджень поліцейському. За цими статтями Кримінального кодексу йому загрожує до пʼяти років позбавлення волі. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання”, - йдеться у повідомленні поліції. 

Щодо обставин події, то увечері 8 травня нетверезий 50-річний чоловік вчиняв хуліганство у закладі. Коли поліцейські прибули на виклик, правопорушник продовжив вчиняти хуліганські дії, став кидатись на поліцейських, в решті дістав зброю та став погрожувати поліцейським.


Поліцейські затримали чоловіка та вилучили зброю. Слідчі оголосили затриманому підозри у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 296, ч. 1 та 2 ст. 345 ККУ. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, найближчим часом суд обере затриманому запобіжний захід.

“Наголошуємо, жоден напад на поліцейських та зневажливе ставлення до правоохоронців не залишиться безкарним”, - наголосили у поліції.

При цьому місцеві пабліки повідомили, що за попередньою інформацією, у місті Бровари затримали кримінального авторитета на прізвисько "Віхо" або "Журавель". Повідомляють, що він займався продажем західної зброї, що надходить із Європи для ЗСУ, здійснює у Броварах та Київській області розбої, пограбування та озброєний терор "на замовлення".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві виявили ризикований тендер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися