Головна Новини Світ Росія У Шойгу відзвітували про відобиття атаки дронів у кількох областях, але є нюанс
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шойгу відзвітували про відобиття атаки дронів у кількох областях, але є нюанс

У Міноборони РФ забули про ураження нафтопереробного заводу через удар безпілотника

10 травня 2024, 09:32 comments1134
Поділіться публікацією:

У Міністерстві оборони Росії розповіли про результати роботи сил і засобів протиповітряної оборони в ніч проти 10 травня для відбиття атаки дронів у трьох областях. Серед них немає Калузької, де було вражено нафтопереробний завод через удар безпілотника. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в Telegram російського міністерства.

У Шойгу відзвітували про відобиття атаки дронів у кількох областях, але є нюанс

Сергій Шойгу. Фото: GettyImages

У відомстві Сергія Шойгу традиційно заявляють про "припинення спроби" здійснення "ряду терористичних атак" із застосуванням БПЛА літакового типу по об'єктах на території РФ. У цьому нальоті російська сторона звинувачує Україну.

Так, у Міноборони РФ стверджують, що засобами ППО було "знищено п'ять українських БПЛА" літакового типу. А саме: 3 дрони – у Брянській області, 1 – у Московській області, 1 – у Білгородській області.

Слід зазначити, що про Калузьку область у звіті російського міністерства нічого не вказується. Тим часом цієї ночі в Telegram-каналах і пабліках з'явилися повідомлення про атаку дрону на нафтопереробний завод, де був вибух і сталася сильна пожежа.

Також було уточнено, що йдеться про ТОВ "Перший завод", найбільший нафтопереробний завод у цьому регіоні. Крім того, у мережі було оприлюднено кадри з пожежею на об'єкті.

Вже рано вранці губернатор Калузької області Владислав Шапша у своєму Telegram підтвердив дані про атаку безпілотників на підприємство в Дзержинському районі, і що цієї ночі внаслідок падіння БПЛА там сталося загоряння. Чиновник додав, що пожежу на заводі локалізовано, жертв немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч на п'ятницю в Калузької області Росії безпілотники атакували НПЗ "Перший завод". Як передає портал "Коментарі", про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на місцевих жителів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини