Весняний суп: готуємо український холодник

Холодник. Скриншот: kanaldim.tv

Коли на вулиці припікає сонце, холодник стає справжнім порятунком. Цей суп до смаку не кожному, але ми наполегливо радимо спробувати. Записуйте рецепт кулінарного експерта "Ранку Вдома" Чаби Бакоша та смакуйте із задоволенням усією родиною!

Спосіб приготування

Картоплю та яйця зваріть, охолодіть та почистьте.

Всі овочі та м'ясо наріжте кубиками, а зелену цибулю та кріп дрібно посічіть. Посоліть зелень та перемішайте з жовтками.

Усі складники залийте айраном, посоліть та поперчіть, додайте дрібку гірчиці. Можна додати трохи мінеральної води.

Подавайте холодник з чорним хлібом та сметаною.

Також цікаві рецепти:

Прямий ефір