RU
 

Зґвалтування і вбивство дівчини в Луганську: з'явилися нові подробиці

Текст: ,  10 травня 2024, 10:30
0
4991
Зґвалтування і вбивство дівчини в Луганську: з явилися нові подробиці
Фото: t.me/astrapress
Росіянин жорстоко вбив 17-річну українку в "ЛНР"

Фігурант виявився завербованим на війну в Україні колишнім ув'язненим за вбивство жінки. До цього він був судимий за грабіж, викрадення автомобіля та розбій.

Вбивцею і ґвалтівником 17-річної дівчини в Луганську виявився раніше судимий учасник війни в Україні, який відбував покарання за вбивство жінки. Про це повідомляє ТГ-канал ASTRA.

Зазначається, що громадянин РФ, уродженець Володимирської області 33-річний Андрій Курбасов, зізнався, що зґвалтував дівчину в машині, а потім, злякавшись, що його зловлять, ударив її ножем у серце. Тіло дівчини Курбасов закопав у лісосмузі і обклав камінням.

Як повідомляється, Курбасов виявився завербованим на війну в Україні колишнім ув'язненим. За словами його родичів, він поїхав на війну з колонії рік-півтора тому.

У колонію ж він потрапив у 2016 році за зберігання наркотиків та вбивство жінки. Курбасов, будучи у стані алкогольного сп'яніння, жорстоко побив жінку, а потім задушив жертву. Йому тоді призначили 9 років та 6 місяців позбавлення волі. До цього чоловік також був судимий за грабіж, викрадення автомобіля та розбій.

 Курбасов виявився завербованим на війну в Україні колишнім ув'язненим. Фото: ASTRA

Нагадаємо, у так званій "ЛНР" росіянин з Володимирської області зґвалтував та вбив 17-річну дівчину.

Також повідомлялося, що у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області російські військові жорстоко вбили місцеву молоду жінку, яка поїхала відпочивати з ними на природу.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

ТЕГИ: Луганскубийстводевушкаизнасилование
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі