Александр Стубб не бачить альтернативи, окрім як виборювати свободу зі зброєю

Головне за день:

Президент Фінляндії, Александр Стубб, висловив свою думку про єдиний спосіб досягнення миру в Україні під час розмови про можливість вступу країни до НАТО. За словами Стубба, цей процес вважається незворотнім.

У своєму інтерв’ю для Frankfurter Allgemeine Zeitung, він зазначив, що “поле бою є єдиним шляхом до миру”. Стубб також зазначив, що після розмови з українським президентом Володимиром Зеленським він відчув щире бажання досягнення миру.

Александр Стубб

Стубб розповів про запрошення Зеленського лідерів кількох країн на саміт миру, запланований на 15-16 червня у Швейцарії. Він сподівається, що участь у заході візьмуть “якнайбільше голів держав і урядів”, включаючи і представників Росії.

Читайте також: Екстрасенс передбачила “рік карми” для росії

Стубб підкреслив, що цей процес може відбутися непомітно, і зараз немає іншого шляху до миру, окрім як через поле бою. Також він назвав перспективу вступу України до НАТО “незворотнім”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦