На ринках Київської області провели рейди (ФОТО)

Спеціалісти Держпродспоживслужби надали рекомендації щодо придбання продуктів

Спеціалісти Обухівського району відвідали районні ринки та здійснили важливу роз’яснювальну роботу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області. 

Фахівці управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Обухівського району днями провели рейд на районних ринках. 

“Наші фахівці активно працюють з операторами ринку, щоб забезпечити дотримання всіх санітарних та температурних вимог при реалізації в’яленої та сушеної риби. Важливо, щоб у продавців були всі необхідні супровідні документи, які підтверджують якість і безпеку продукції”, - повідомили у службі. 

Головне управління Держпродспоживслужби в Київській області рекомендує споживачам купувати лише патрану рибу, що забезпечує додаткову гарантію безпеки.

Також порекомендували покупцям залишатися свідомими та обирати якісні продукти. “Завжди перевіряйте наявність необхідних документів та дотримуйтесь рекомендацій фахівців. Бережіть себе та ваше здоров’я разом із нами!”, - звернулися до споживачів спеціалісти Держпродспоживслужби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області триває пожежонебезпечний період. Про небезпеку попереджають і синоптики, і спеціалісти ДСНС. Рятувальники попереджають громадян про дотримання правил пожежної безпеки та проводять моніторинг в екосистемах.

Детальніше про ситуацію в Київській області у питанні попередження пожеж в екосистемах читайте за посиланням.

Джерело: https://dpssko.gov.ua/blog


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися