Головна Новини Суспільство Війна з Росією Терміни горять: яке завдання Путіна окупанти знову провалили
commentss НОВИНИ Всі новини

Терміни горять: яке завдання Путіна окупанти знову провалили

Ворог продовжує атакувати українських захисників кілька разів на день, але все безуспішно

10 травня 2024, 11:17
Поділіться публікацією:

Російські загарбники не зуміли захопити Часів Яр Донецької області до 7 травня, коли відбулася так звана інавгурація Путіна. Не вийшло це у окупантів і до 9 травня, коли у Москві помпезно відзначали чергове победобєсіє. Більше того, тепер українським захисникам, які зараз обороняють Часів Яр, вдалося стабілізувати ситуацію. Військові кажуть, що наразі безпосередньої загрози для міста немає. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів заступник командира другого штурмового батальйону 5-ї окремої штурмової київської бригади ЗСУ Олексій Тарасенко.

Терміни горять: яке завдання Путіна окупанти знову провалили

Бої за Часів Яр. Фото: з відкритих джерел

"Якогось суттєвого просування ворога у смузі відповідальності немає, лінія фронту плюс-мінус стабілізувалася. Очевидно, що зараз безпосередньої загрози Часовому Яру немає", — зазначив військовий.

Натомість Тарасенко зазначив, що ворог продовжує атакувати українських захисників по кілька разів на день, принаймні це відбувається у смузі відповідальності 5-ї штурмової бригади.

"Противник просто не доводить своїм людям, що на наших позиціях є захисники, каже, що позиції порожні і відправляє їх майже завжди в один бік", — наголосив Олексій Тарасенко.

За його словами, поки що немає точної інформації про розмір ворожого угруповання у Часового Яру, і він не може сказати про його збільшення або зменшення останнім часом. Однак зазначив, що з допитів крайніх полонених можна сказати, що це переважно люди, яких буквально місяць тому звільнили з місць ув'язнення і вони потрапляють до штурмових підрозділів, зокрема "Ахмат".

Читайте також на порталі "Коментарі" — до чого готується РФ у війні: з чим настав час визначитися Україні та Заходу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини