Пакет у 60 млрд доларів не був останнім для Сил оборони України  

Головне за день:

Сполучені Штати найближчими тижнями планують оголосити про нові пакети військової допомоги Україні, повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер 9 травня.

“Ми бачили, як США реалізовують низку заходів у цьому напрямку”, – заявив Міллер, додавши, що “гроші з додаткового пакета вже почали надходити”. Він також пообіцяв, що “буде більше анонсів” щодо нових постачань зброї.

Це твердження свідчить про те, що пакет допомоги на 60 мільярдів доларів, оголошений раніше цього місяця, не буде останнім. За словами Міллера, США також продовжуватимуть надавати економічну підтримку Україні, щоб допомогти їй “стати на ноги”.

Також читайте: НАТО: Україна все ще здатна перемогти росію у війні

Важливо зазначити, що питання про збільшення чисельності української армії залишається за Україною, але США “продовжуватимуть підтримувати її у військовому плані”, – підкреслив Міллер.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦