Мобільна техніка

Представлена серія Tecno Camon 30

0

Tecno вперше представила серію смартфонів Camon 30 на початку цього року. Під час заходу MWC 2024 (Mobile World Congress) Camon 30, Camon 30 5G, Camon 30 Premier 5G і Camon 30 Pro 5G були представлені на світовому ринку. Тепер компанія нарешті дражнила індійський випуск.

Тизер серії Tecno Camon 30

Ще в березні Tecno Camon 30 5G і Camon 30 Premier 5G були помічені на платформі сертифікації BIS в Індії. Але офіційний тизер бренд щойно опублікував на X (раніше Twitter). Було опубліковано короткий відео-тизер, який дражнить майбутню майстерність фотографування пристрою. Моделі Premier і Pro вищого класу оснащені датчиками Sony, які були продемонстровані в тизері.

Крім того, ми також можемо поглянути на задню частину Camon 30 Premier або Camon 30 Pro із задньою панеллю з веганської шкіри. Іншими словами, різниці між глобальною та індійською версіями цих смартфонів, швидше за все, немає. Тож ми можемо очікувати, що характеристики та функції також будуть такими ж.

На жаль, Tecno не розкрила жодних інших ключових деталей, таких як дата випуску серії Camon 30 або її ціна. Є шанс, що ці пристрої можуть дебютувати пізніше цього місяця, але наразі це все ще припущення. Тож чекайте більше, оскільки ми надамо оновлення, коли буде доступна додаткова інформація.

Comments

Comments are closed.