Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти підтверджують, що готують «м’ясний двіж» у місті-мільйоннику
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти підтверджують, що готують «м’ясний двіж» у місті-мільйоннику

Військовий Станіслав «Осман» Бунятов розповів про те, що окупанти таки готують наступ на Харків. За його словами, про це говорять також полонені загарбники. Також є думка, що такий наступ може відбутися у середині травня

10 травня 2024, 12:45 comments4064
Поділіться публікацією:

Ворог готує наступ на Харків, відзначив у Телеграмі Станіслав "Осман" Бунятов. За його словами, про це свідчить кілька речей. По-перше, окупанти почали менше застосовувати на фронті військової техніки, що може вказувати на те, що вони накопичують резерви. По-друге, додає військовий, про плани брати Харків говорять і полонені загарникик.

Окупанти підтверджують, що готують «м’ясний двіж» у місті-мільйоннику

Харків

"В Харківській області, зі слів полонених, скоро має бути мʼясний двіж",
— підкреслив українській військовий.

Про те, що окупанти таки спробують піти на Харків, заявив також і командир полку "Кракен" Костянтин Немічев. Правда, за його словами, це місто зараз набагато краще укріплене, ніж у 2022 році. Він підкреслив, що зупиняти окупантів будуть три лінії оборони і українські захисники.

При цьому Немічев допустив, що загарбники таки можуть просунутися углиб провінції, проте лише на кілька кілометрів. За його словами, максимум такого просування не буде становити більше, ніж 10 км.

Разом з тим, видання The Economist вказало на те, що терористична Росія уже збирає приблизно 50 000 загарбників за 40 кілометрів від кордону з Україною. Видання стверджує, що ворог може намагатися перерізати головну дорогу, що веде до Києва і таким чином ізолювати Харків.

Окрім того, за інформацією журналістів, окупанти можуть спробувати переміститися на 10 км, щоб отримати змогу бити по Харкову з артилерії. Видання припустило, що росіяни хочуть перетворити Харків на так звану буферну зону, щоб таким чином убезпечити Білгород від атак.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що влада Харківської області роздивляється різні можливі варіанти, які можуть застосувати загарбники. При цьому відомо, що вже розроблений план евакуації мирного населення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 травня 2024, 12:21

Хто не хоче змінюватись і змінювати країну той буде гинути. Почніть нарешті змінювати це обрізане тилове болото в яке вас втягнули шахраї. Невже навіть така біда не змусить змінюватись?


Новини