Андреа Іванова знову змінила свою зовнішність 

Головне за день:

Андреа Іванова, відома як жінка з найбільшими губами у світі, знову відвідала кабінет косметолога. Цього разу вона зосередилась на зоні навколо носа.

За словами Іванової, її хірург рекомендував їй ввести філери в цю область, щоб “вирівняти обличчя” та запобігти появі зморшок. 26-річна блогерка вже має філери в щоках і пояснює, що скупчення філера “призводить до утворення зморшок”, тому вона зробила ін’єкції з обох боків носа, щоб “не виглядати старшою”.

“Мій лікар сказав, що дуже важливо (мати філер) в цих зонах, тому що якщо його не буде, то з роками моє обличчя буде мати старий вигляд”, – поділилася вона.

Іванова зізнається, що помітила погіршення носогубних складок ще до останньої процедури, на яку вона витратила 550 доларів 2 травня. Попри деякі побоювання щодо безпеки ін’єкцій в цій делікатній зоні, вона вважає, що це необхідно для збереження молодості обличчя.

Хірург Іванової висловив занепокоєння щодо кількості процедур, які вона вже перенесла, але блогерка наполягає, що вживає заходів безпеки, щоб мінімізувати ризики.

Також читайте: Порнозірка Стормі Деніелс відкрила інтимні таємниці Трампа

“Мій лікар стурбований некрозом тканин на губах, але якщо я буду обережною і не забуватиму про зволоження, то зі мною все буде гаразд”, – говорить вона. “Носогубні складки я буду колоти ще раз, бо хочу, щоб губи та щоки були більш об’ємними”.

Хоча деякі люди вважають, що Іванова вже занадто далеко зайшла зі своїми модифікаціями, вона не збирається зупинятися. “Я абсолютно впевнена, що продовжуватиму ці процедури без зупинки”, – заявляє вона.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦