Спалах ворожої активності зосереджений на дестабілізації

Головне за день:

У спецслужбах виявили наростання діяльності російського інформаційно-психологічних операцій (ІПСО), спрямованих на дестабілізацію ситуації в Україні.

За даними розвідки, російська сторона збільшує заходи, спрямовані на розкол суспільства в Україні, і може використовувати масові заходи, щоб провокувати внутрішні суперечності.

У відомстві зазначили, що крім військових об’єктів, російські агенти можуть атакувати цивільну інфраструктуру, таку як лікарні, вокзали й місця масового збору людей.

Читайте також: Мобілізація в Україні: які хвороби дозволяють служити

Звернення ГУР закликає українців до єдності та взаємної підтримки в цей нелегкий час, наголошуючи на необхідності розпізнати та відверто протистояти російській пропаганді, яка намагається порушити стабільність країни.

Раніше було відомо, що російська пропаганда активно працює над дискредитацією України на міжнародній арені, у тому числі через псевдоінформаційні кампанії та спроби звалити на Україну відповідальність за події, як от теракт у “Крокус Сіті Хол”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦