Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, чи втратили ЗСУ території у Харківські області
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи втратили ЗСУ території у Харківські області

У Харківській області ЗСУ не втратили жодного метра територій, заявив голова ОВА Олег Синєгубов. За його словами, ворог посилив обстріли, але всі органи влади працюють і перебувають на своїх робочих місцях

10 травня 2024, 13:10
Поділіться публікацією:

Російські терористи вночі 10 травня обстріляли Вовчанськ коригованими авіабомбами та артилерією, повідомив у Телеграмі Олег Синєгубов. Окрім того, за його інформацією, диверсійно-розвідувальні групи загарбників вчинили спробу прорвати кордон, проте успіху в цьому не досягли.

Стало відомо, чи втратили ЗСУ території у Харківські області

Олег Синєгубов

Як відзначив Синєгубов, Сили оборони продовжують впевнено тримають позиції. При цьому чиновник підкреслив, що загрози для Харкова немає.

Також голова Харківської ОВА підкреслив, що також немає і територіальних втрат.

"Збройні сили України впевнено утримують позиції: не втрачено жодного метра",
- відзначив Синєгубов і додав, що наразі російські загарбники не становить загрози Харкову, оскільки не мають для цього сил.

Як відзначив очільник області, російські терористи можуть лише вчиняти провокації на північному напрямку.

При цьому Синєгубов закликав цивільне населення особливо в прикордонних з Росією населених пунктах перебувати в укриттях. Також він додав, що всі органи Харківщини перебувають на своїх робочих місцях.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти формують поблизу Харківщини угрупування, яке мало б наступати на місто. Нібито уже зібрано угрупування у складі 50 000 осіб. Очікується, що ворог піде у наступ на Харків десь у середині травня. Цю інформацію підтверджують і росіяни, які потрапили в полон. Вони заявляють про те, що очікується "м’ясний двіж".

Проте українські військові стверджують, що російські загарбники не зможуть захопити Харків, який порівняно з 2022 року набагато краще укріплений. Уже створено три лінії оборони, на яких знаходяться українські військові.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/9426
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини