67-річна бухгалтер ОСББ в Одесі привласнила собі 320 тисяч гривень мешканців

67-річна бухгалтер ОСББ в Одесі привласнила собі 320 тисяч гривень мешканців - фото

67-річна бухгалтер ОСББ в Одесі привласнила собі 320 тисяч гривень мешканців - фото

Події
10 травня 13:12

Одеські поліцейські повідомили 67-річну робітницю ОСББ про підозру у привласненні понад 320 тисяч гривень від мешканців. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, фінансові угоди жінка здійснювала протягом тижня, використовуючи свій персональний комп'ютер та ключ доступу до банківських рахунків, наданий їй головою правління для забезпечення виконання її посадових обов'язків.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правопорушниця переводила довірені їй кошти з рахунку об'єднання на свій особистий, і розпоряджалася ними на власний розсуд.

Зникнення коштів виявила голова ОСББ та звернулася з відповідною заявою до поліції.

Правоохоронці провели низку слідчо-розшукових заходів, у тому числі обшук за місцем проживання фігурантки, в ході якого вилучили як речовий доказ її персональний комп'ютер з інформацією, що підтверджує угодою.

Слідчі повідомили одеситку про підозру у привласненні чужого майна, яке було довірено їй, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною четвертою статті 191 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах