Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, в які населені пункти Харківщини намагаються зайти окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, в які населені пункти Харківщини намагаються зайти окупанти

Російські терористи намагаються зайти у шість населених пунктів Харківської області та закріпитися там, відзначають аналітики Deep State. Там відзначають, що рухатися далі цих населених пунктів окупанти поки не наважуються

10 травня 2024, 14:29
Поділіться публікацією:

Як відзначають аналітики російські терористи намагаються зайти у шість населених пунктів на півночі Харківщини. Мова йде про Стрілече, Красне, Пильне, Борисівку, Гатище і Плетенівку. Там вороги, кажуть аналітики, здійснюють спроби закріпитися.

Стало відомо, в які населені пункти Харківщини намагаються зайти окупанти

Війна в Україні

За інформацією Deep State, наразі російські загарбники не наважуються продовжити рух далі. Аналітики не виключають, що можливо, вони очікують на "основні сили".

Окрім того, аналітики додали, що загострення на Харківщині розпочалося із того, що ворог почав застосовувати щільні обстріли і при цьому використовував різні засоби вогневого ураження. За їх інформацією, окупанти продовжують обстріли у районі Вовчанську.

Разом з тим, як повідомив у Телеграмі керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко, російські загарбники мають відповідні ресурси для активізації дій у прикордонних районах Харківщини. Втім, за його інформацією, Сили оборони контролюють ситуацію.

При цьому Коваленко підкреслив, що дії російських терористів носять прогнозований характер. Також він припустив, що у мережі може з’явитися фейкова інформація про те, що, буцімто, йде наступ на Харків.

"Зараз буде багато вкидів по цій темі",
– підкреслив експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські терористи намагалися прорвати лінії оборони ЗСУ в Харківській області, проте зазнали невдачі. Туди зараз перекидають резерви ЗСУ. Втім, від ворожих обстрілів особливо потерпає Вовчанськ. Місцеві кажуть, що ще не бачили настільки інтенсивних обстрілів. Місцева влада розпочала евакуацію мирних громадян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини