Головна Новини Суспільство Війна з Росією Путін про це попереджав: навіщо окупанти поперли на Харківщину
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін про це попереджав: навіщо окупанти поперли на Харківщину

За інформацією Reuters, Росія атакує Харківську область з метою створення буферної зони

10 травня 2024, 15:05 comments5266
Поділіться публікацією:

Російські окупанти посилено атакують північно-східний напрямок Харківської області, зокрема Вовчанськ, маючи на меті створити буферну зону, як раніше про це неодноразово говорив російський диктатор Володимир Путіна. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Reuters".

Путін про це попереджав: навіщо окупанти поперли на Харківщину

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Російські війська розпочали наземну атаку на північному сході Харківської області, просунувшись на один кілометр біля прикордонного міста Вовчанськ з метою створення буферної зони", — зазначає видання з посиланням на високопоставлене українське військове джерело.

За його словами, з цією метою російські війська прагнуть відтіснити Збройні сили України на 10 кілометрів від російського кордону, і що українські захисники намагаються їх стримати.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про те, що війська РФ під прикриттям бронетехніки спробували прорвати оборону ЗСУ у Харківській області. Як повідомили в Міноборони, атака ворога була відбита, бої продовжуються.

Зазначимо, голова ОВА Олег Синєгубов заявив, що на Харківщині ЗСУ не втратили жодного метра територій, заявив. За його словами, ворог посилив обстріл, але всі органи влади працюють і перебувають на своїх робочих місцях.

Як зазначив глава області, російські терористи можуть лише здійснювати провокації на північному напрямку.

При цьому Синєгубов закликав громадянське населення, особливо в прикордонних з Росією, населених пунктах перебувати в укриттях. Також він додав, що усі органи Харківської області перебувають на своїх робочих місцях.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні: про що говорить ситуація на фронтах, які варіанти проглядаються.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 травня 2024, 14:45

Юдейський Боже! Корумповані реально не змінюються і не вчаться. От яка буферна зона? А для буферної зони теж потрібно буде буферна зона? Це так само як в Україні боротьба з корупцією. Коли на одного борця або контролера потрібен ще один борець чи контролер. Країна сильна коли сильний тил, а в нас в цьому кошерному тилу обрізане болото в якому нічого не змінюється. Особливо влада за 2,5 роки для неї нічого не змінилось, навіть покращення з кожним днем відбувається. Розкоші: майна рухомого і нерухомого стає все більше.


Новини