На YouTube телеканалу "Дім" відбудеться прем’єра нового серіалу "Невістка"

11 травня в ефірі телеканалу "1+1 Україна" відбудеться прем’єра серіалу “Невістка” про історію хлопця, що бореться за своє місце під сонцем і готовий здолати всі перешкоди, але бути поруч з коханою. 12 травня о 12:00 серіал буде доступним на YouTube-каналі "Дім". Серіал знято за підтримки держави.

За сюжетом, сміливий і працьовитий Костянтин Коваленко зустрічається з донькою банкіра Ольгою. Її батько категорично проти шлюбу доньки з хлопцем не з її кола. Щоб завоювати прихильність батьків Олі, Костя прагне здобути статус і багатство, тому їде з міста. До Ольги починає залицятись син прокурора області. Коли Костя повертається до рідного міста, щоб бути з коханою, то потрапляє у вир небезпечних подій і загадкових інтриг.

У серіалі знімались українські молоді актори: Анастасія Нестеренко, Андрій Журавський, Євген Кравець.

Автор сценарію — Тетяна Гнєдаш, режисер постановник — Микола Пеліхов, продюсер — Володимир Андріюк.

Серіал “Невістка” (робоча назва “Невістка прокурора”), який став одним з переможців мистецького конкурсу на виробництво серіалів та фільмів сучасної тематики, знято на замовлення державного підприємства “Мультимедійна платформа іномовлення України” (ДП “МПІУ”) ТОВ "АРТФОРМС ПРОДАКШН КИЇВ"

Дивіться серіал "Невістка" на YouTube телеканалу "Дім" 12 травня, а в ефірі телеканалу “1+1 Україна” — 11 травня о 19:00.

Прямий ефір