Головна Новини Світ Росія У Санкт-Петербурзі автобус із пасажирами впав у крижану річку. Багато загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Санкт-Петербурзі автобус із пасажирами впав у крижану річку. Багато загиблих

У російському Пітері водій автобуса не впорався з керуванням, внаслідок чого автобус упав у річку Мойка. За попередньою інформацією, загинуло як мінімум семеро росіян. Водія автобуса затримали

10 травня 2024, 16:05 comments1333
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 10 травня, на Поцілунковому мості в центрі російського Санкт-Петербурга сталася аварія, внаслідок якої в річку Мойку впав пасажирський автобус. У салоні транспортного засобу було близько 20 осіб. Як повідомили у Головному управлінні міністерства внутрішніх справ РФ, після аварії правоохоронці затримали водія автобуса.

У Санкт-Петербурзі автобус із пасажирами впав у крижану річку. Багато загиблих

Автобус впав у річку

На кадрах із місця ДТП видно, що чоловік не впорався з керуванням транспортним засобом під час повороту з набережної на міст. Внаслідок цього автобус виїхав на зустрічну смугу, протаранив кілька машин і впав у воду.

Відомо, що зараз рятувальні роботи на річці Мойка, куди впав автобус, завершилися. У них брали участь 69 спеціалістів. Також на місце було направлено 18 одиниць техніки.

За даними росЗМІ, внаслідок падіння автобуса загинули щонайменше семеро людей. Ці люди не змогли самостійно вибратися з автобуса, що тоне, і лікарі не змогли їх відкачати.

Водночас очевидці ДТП розповідають, що першим з автобуса, що тоне, вибрався водій. Йому кричали, щоб він відкрив люк на даху автобуса, щоб люди могли вибратися. Але він ніяк не відреагував на ці заклики. Очевидці припустили, що просто водій був у шоковому стані. Також вони кажуть, що кілька мігрантів хотіли стрибнути з моста у воду, щоб до прибуття екстрених служб спробувати когось врятувати. Але їх відмовили від таких намірів, оскільки стрибати з мосту небезпечно, до того ж вода у річці – крижана.

При цьому відомо, що компанію "Таксі", яка володіє пасажирським автобусом, який впав у річку Мойка, 23 рази притягали до відповідальності за адміністративні порушення. Про це повідомили суди Петербурга. Загальна сума штрафів склала 3,6 млн. рублів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що нещодавно на дорогах Пітера був колапс через снігопади з величезною кількістю ДТП.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gazeta.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини