close-btn

Solana випередила Ethereum за обсягом торгів на DEX

Solana (SOL) також знаходиться на шляху до того, щоб обійти Ethereum (ETH) за показником комісійної винагороди

Solana випередила Ethereum за обсягом торгів на DEX

Фото: freepik.com

Згідно з останніми даними, Solana вдалося випередити Ethereum за 24-годинним обсягом на децентралізованих біржах. Два популярних блокчейни зафіксували $1,3 млрд і $1,29 млрд в обсязі торгів на DEX відповідно.

BSC посідає третє місце з обсягом торгів на DEX у $604 млн. Arbitrum і Base посідають четверте і п’яте місця, досягнувши обсягу торгів на DEX в розмірі $510 млн і $286 млн відповідно.

Варто також зазначити, що за останні кілька днів загальні комісійні Solana склали 50% від комісійних Ethereum. Для порівняння, під час бичачого зростання у 2021 році це співвідношення становило лише 1%. Деякі аналітики очікують, що цього місяця Solana обійде Ethereum у комісіях, що стане значною подією для криптовалютної екосистеми. Однак варто зазначити, що однією з причин такої зміни динаміки є переміщення капіталу до рішень другого рівня.

Ціна криптовалюти Solana зросла на 8%

За останні 24 години ціна криптовалюти SOL зросла більш ніж на 8%, що робить її одним з найефективніших альткоїнів. Зараз токен торгується на основних спотових біржах по $154. Його ринкова капіталізація наразі становить $68 млрд. Для порівняння, ETH на цей час подорожчав на 1,7%. Проте, з його оцінкою в $365 млрд, він все ще є набагато більшим за Solana.

Раніше ми писали про 10 конкурентів Solana, на які слід звернути увагу в разі збоїв мережевих транзакцій.

Ви могли пропустити:

google news