close-btn

MEGOGO анонсував новий захід AI Film Festival: як взяти участь

Основна мета нового фестивалю AI Film Festival від MEGOGO — підтримати українських творців і популяризувати використання ШІ-технологій для створення фільмів та анімацій

MEGOGO

Фото: megogo.net

Медіасервіс MEGOGO розпочав прийом заявок на перший креаторський фестиваль штучного інтелекту MEGOGO AI Festival, йдеться в пресрелізі компанії.

Основна ціль конкурсу — підтримати українську спільноту творців та популяризувати використання новітніх технологій штучного інтелекту (ШІ) для створення фільмів та анімацій.

За підсумками фестивалю оберуть 4 переможців, які отримають грошові винагороди у гривневому еквіваленті за наступними категоріями:

  • гран-прі – $6 000 (234 000 грн);
  • золото – $3 000 (117 000 грн);
  • срібло – $2 000 (78 000 грн);
  • бронза – $1 000 (39 000 грн).

Читайте також: Glovo запускає конкурс стартапів: що отримають переможці

Також плануються заохочувальні призи. Всі переможні роботи можна буде переглянути на медіасервісі MEGOGO. Офіційним партнером конкурсу став Одеський міжнародний кінофестиваль 2024.

«Ми вирішили підтримати креативну спільноту, яка працює з найновітнішими досягненнями штучного інтелекту, об’єднати та презентувати широкому загалу, а також надати фінансову підтримку для стимулювання та розвитку. Ми розуміємо, що українці є однією з найкреативніших та найталановитіших націй у світі, тому наша місія – збільшити вплив та надати поштовх для розвитку», — коментує Володимир Боровик, СЕО та засновник MEGOGO.

Хто і як може взяти участь

На участь в конкурсі можна подати короткометражні фільми, анімаційні чи мультиплікаційні відео, створені за допомогою різних ШІ-інструментів.

Критерії для подання відеоробіт включають:

  • Тривалість від 1 до 10 хвилин.
  • Обов’язкове використання ШІ, повністю або частково.
  • Будь-який жанр, включаючи з анімацією для дітей.

Вас може зацікавити: Великий український медіасервіс виходить на ринок Румунії

Що необхідно, щоб податись на конкурс:

  1. Завантажити опис та матеріали.
  2. Вказати назву команди чи автора.
  3. Дати згоду на передачу прав MEGOGO.
  4. Заповнити форму.

Заявки прийматимуться на спеціальній сторінці до 10 червня. Оголошення переможців за результатами суддівської оцінки та нагородження відбудеться влітку 2024 року в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю.

Нагадаємо, Fozzy Group разом з Українським фондом стартапів відкрив набір команд для участі в акселераційній програмі Fozzy Group Acceleration Program.

Ознайомтеся з іншими популярним матеріалами:

Топ-10 стартап-ідей від Reddit на 2024 рік

Українські стартапи долучилися до ініціативи Invest in Bravery

Скільки defense-tech компаній приєдналося до Дія.City за останні півроку

google news