Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військової логіки немає. За яким умов РФ піде на Харків тими силами, що має
commentss НОВИНИ Всі новини

Військової логіки немає. За яким умов РФ піде на Харків тими силами, що має

Терористична Росія не керується принципами військової логіки і може піти у наступ на Харків тими силами, що має, відзначив в коментарі Главреду військовий експерт Михайло Жирохов. Правда, для цього Путін має прийняти політичне рішення

10 травня 2024, 16:59
Поділіться публікацією:

Зовсім не обов’язково, що терористична Росія не піде у наступ на Харків поки не назбирає угрупування у кількості 500 тис осіб, говорить Михайло Жирохов. За його словами, терористична Росія не керується принципами військової логіки. І це, каже експерт, доводять два роки війни. Якщо загарбники хочуть десь наступати, то перекидають декілька бригад і відправляють їх у наступ.

Військової логіки немає. За яким умов РФ піде на Харків тими силами, що має

Харків

Тобто, підкреслив військовий експерт, якщо російський диктатор Володимир Путін прийме політичне рішення про наступ на Харків, то окупанти підуть на це місто, використовуючи ті сили і засоби, які мають на цей момент і не будуть збирати угрупування, про які часто говорять експерти, заспокоюючи українців.

При цьому Жирохов припускає, що росіяни можуть кинути на захоплення Харкова 110 тис. загарбників для того, щоб спробувати окупувати Харків.

"Якщо Путін ухвалить рішення щодо наступу на Харків, умовно кажучи, двома дивізіями або силами 110-тисячного угруповання, його наказ буде виконаний і вони підуть в атаку",
- сказав військовий експерт і додав, що просто у терористичній Росії зовсім немає генералів, які здатні сказати "ні" кремлівському диктатору.

Тобто, підсумував Жирохов, якщо буде наказ, то окупанти наступатимуть тими силами, які мають.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські окупанти вранці 10 травня прорвали кордон у Харківській області. Цю інформацію підтвердив президент Володимир Зеленський. Проте він підкреслив, що Силам оборони вдалося зупинити наступ загарбників.

Втім, є інформація, що окупантам, буцімто, вдалося захопити кілька сіл, які, фактично, знаходилися, в так званій "сірій зоні". Там орки намагаються закріпитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини