close-btn

Фаза консолідації Біткоїна закінчується: коли очікувати $70 000

50-денна консолідація ціни Біткоїна є однією з найдовших в його історії. Історичні дані показують, що BTC може незабаром зареєструвати прорив до $70 000 і вище

Фаза консолідації Біткоїна закінчується: коли очікувати $70 000

Фото згенеровано за допомогою chatgpt.com

Після падіння нижче $61 000 у четвер, 9 травня, Біткоїн продемонстрував ознаки відновлення, піднявшись на 2,7% за останні 24 години й повернувшись до рівня $63 000. BTC переважно торгувався в діапазоні від $61 000 до $64 000. З усім тим, дані свідчать про те, що Біткоїн може бути на межі виходу з фази консолідації.

В останньому аналізі Rekt Capital показує, що поточна корекція на криптовалютному ринку офіційно перевищила попередні рекорди. Зниження на -23,6% стало найглибшим відкатом, перевершивши показник -22,9%, що спостерігався на початку 2023 року.

Варто зазначити, що цей відкат також став одним з найдовших у цьому циклі, тривалістю майже 50 днів. Дані вказують на те, що він перевищив глибину будь-якого попереднього відкату в цьому циклі, що знаменує собою значний зсув у динаміці ринку. Крім того, як повідомлялося, активність біткоїн-китів останнім часом різко зросла, що свідчить про значні накопичення.

Ціна Біткоїна у фінальній фазі консолідації

Цікаво, що найдовший цикл відкату тривав 63 дні. Тож, скоріш за все, незабаром ми можемо побачити прорив ціни Біткоїна з цієї фази консолідації. Якщо BTC зможе пробити позначку $64 000, то незабаром зможе досягти рівня $70 000, а за ним і нових історичних максимумів.

Згідно з аналізом Rekt Capital, консолідація Біткоїна в межах його поточного цінового діапазону, може сприяти ресинхронізації з регулярним циклом халвінгу, який історично характеризується повторюваними патернами. Rekt Capital припускає, що це може призвести до піка бичачого ринку приблизно в середині вересня – жовтні 2025 року.

Вам може бути це цікаво:

google news