Головна Новини Світ Німеччина РФ влаштувала істерику через «жартівливу» акцію німців у російських посольствах
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ влаштувала істерику через «жартівливу» акцію німців у російських посольствах

В РФ заявили про те, що невідомі особи, буцімто, намагалися захопити їх недіючі посольства. Насправді, мова йде про спонтанну акцію німців, які вивісили на посольствах плакати «Путін-дурний»

10 травня 2024, 17:48
Поділіться публікацією:

Посольство країни-терориста Росії в Німеччині заявило, що, буцімто, невідомі особи хотіли захопити їх посольство у місті Лейпциг, яке припинило свою роботу наприкінці минулого року, бо німецька сторона відкликала дозвіл на його на функціонування.

РФ влаштувала істерику через «жартівливу» акцію німців у російських посольствах

Акція в посольстві РФ

Так от, в заяві російського посольства відзначається, що 9 травня групою людей було "скоєно напад" на їх колишнє консульство. Мова йде про шістьох осіб, які перелізли через огорожу і вилізли на балкон службової будівлі. Після цього вони буцімто заявили про плани відчуження російської нерухомості, а також мали із собою плакати з антиросійським змістом.

"Спробу захоплення об'єкта нерухомості, що належить Росії, і організацію антиросійської акції у священний для всіх росіян День перемоги… розглядаємо як обурливу провокацію",
- заявили в посольстві.

Також там виставили вимогу Німеччині покарати учасників інциденту.

Дійсно, поліція Лейпцига повідомляла про те, що затримала трьох жінок і стільки ж чоловіків, яким від 29 до 41 року. Ці люди, дійсно, перелізли через огорожу колишнього російського консульства та  розгорнули плакат, на якому було написано "Путін – дурний".

В поліції повідомили, що мова йде про спонтанну акцію, яку організувала сатирична політсила "Партія". Такі самі акції із "проникненням" відбулися в колишніх консульствах Росії у Франкфурті-на-Майні, Гамбурзі, а також Мюнхені.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Німеччина заборонила всю російську символіку на території країни 8 та 9 травня. Ця заборона викликала істерику у РФ. В Росії назвали таке рішення "дискримінаційним".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини