Головна Новини Світ Росія Медведєв пригрозив двом країнам Європи: ядерні навчання проводяться через них
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв пригрозив двом країнам Європи: ядерні навчання проводяться через них

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв повідомив, що РФ на ядерних навчаннях відпрацьовуватиме «відповідь» Британії та Франції, якщо їхні ракети полетять на територію Росії

10 травня 2024, 18:42
Поділіться публікацією:

Як заявив Дмитро Медведєв, метою ядерних навчань, проведення яких заплановано у Росії, є відпрацювання відповіді на можливі атаки російської території західною зброєю.

Медведєв пригрозив двом країнам Європи: ядерні навчання проводяться через них

Дмитро Медвєдєв

У цьому контексті Медведєв нагадав, що глава МЗС Великобританії Девід Кемерон заявив про право України завдавати ударів британськими ракетами по території РФ. При цьому Медведєв чомусь вважає, що запусками британських Storm Shadow та французьких SCALP-EG керують не українські військові, а британські та французькі.

Саме через це марення Медведєв видав чергову порцію погроз. Він заявив, що за певних обставин відповідь за такі дії полетить не лише до Києва.

"І не лише зі звичайними ВР, а й зі спеціальним боєприпасом. І відпрацювання відповіді на такі атаки – мета запланованих навчань",
— заявив Медведєв.

При цьому відомо, що днем раніше кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що РФ і Білорусь розпочали спільну підготовку до навчань з відпрацювання застосування нестратегічної ядерної зброї. За його словами, ці навчання пройдуть у три етапи, на другому – до навчань приєднаються білоруси.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідали, що в РФ активізували ядерний шантаж. У Міноборони країни-агресора повідомили, що диктатор Путін доручив провести навчання щодо використання тактичної ядерної зброї. При цьому в українській розвідці заявили про те, що йдеться просто про слова і черговий шантаж, який звучав від РФ багато разів.

Також експерти вважають Путіна боягузом, який не використовує ядерну зброю, оскільки він не наважиться на це.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини