close-btn

Який виторг отримали компанії-творці monoЖивчика — Forbes

Попит на колабораційний продукт monobank та «Оболоні» — monoЖивчик — в багато разів перевищив очікування. Водночас компанії поки не отримали від цього прибутку

monoЖивчик

Фото: monobank.ua, unsplash.com

Новий напій від виробника «Оболонь», який був створений у колаборації з необанком monobank, випустили в середині квітня. Він був представлений на полицях мережі супермаркетів АТБ та в їхньому інтернет-магазині за ціною 17,40 грн.

monoЖивчик має незвичайний смак — яблука та валеріани. В першій партії було 280 000 пляшок. З них 100 000 вдалось розпродати вже протягом двох тижнів. Співзасновник monobank Олег Гороховський в Telegram зазначав, що за два тижні був виконаний тримісячний план з продажів.

В monobank та компанії «Оболонь» повідомили, що попит у дев’ять разів перевищив очікування. І хоча вони поки що не отримали прибуток від продукції, сукупний виторг склав близько 1,7 млн грн. Найближчим часом планується випустити нову партію на 3 млн пляшок.

Читайте також: monobank розширив перелік послуг: що змінилося

Нагадаємо, в monobank з’явилась нова функція для спільних зборів — дружні Банки. Відтак будь-хто може долучитись до вже наявної Банки, створивши дружню Банку з власним прогресом, щоб допомогти досягти цілі збору. Щоб скористатись новою функцією, потрібно оновити застосунок.

Станом на кінець березня загалом за допомогою сервісу «Банка» від необанку monobank було зібрано вже майже 50 млрд грн. Про інструменти, які з’явились у Банці після останнього оновлення, читайте в нашому матеріалі.

Також monobank оголосив про зміну назви власного платіжного сервісу monopay. Тепер він називається plata. Йдеться про бізнес-інструмент monopay для прийому платежів на сайті, який запустили восени 2021 року. Відтоді до сервісу приєдналися понад 24 тисячі продавців, які отримали майже 10 млн оплат через еквайринг банку.

Раніше ми писали, що мережа «THRASH! ТРАШ!», запущена Fozzy Group у 2016 році, після відкриття нових магазинів буде представлена у 15 областях України. Протягом квітня-травня 2024 року мережа «THRASH! ТРАШ!» відкриє відразу 12 нових магазинів.

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

monobank оновив дизайн застосунку: що змінилось

Скільки грошей втратив monobank через війну — Гороховський

Monobank відкрив доступ до свого Дашборду: які дані про клієнтів стануть відомі

За матеріалами Forbes

google news