Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скопіювали тактику ЗСУ. Розвідник пояснив, чи був прорив окупантів на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Скопіювали тактику ЗСУ. Розвідник пояснив, чи був прорив окупантів на Харківщині

Окупанти не прорвали жодних позицій Сил оборони у Харківській області, про це в ефірі ТСН сказав командир взводу розвідки бригади "Рубіж", офіцер Нацгвардії Максим Матвійчук

10 травня 2024, 21:17
Поділіться публікацією:

Як заявив командир взводу розвідки бригади "Рубіж", офіцер Нацгвардії Максим Матвійчук під час сьогоднішніх боїв у Харківській області російські окупанти не прорвали позиції Збройних сил України. За його словами, дійсно, о п’ятій ранку, загарбники почали свої наступальні дії в районі Куп'янська.

Скопіювали тактику ЗСУ. Розвідник пояснив, чи був прорив окупантів на Харківщині

Війна в Україні

Розвідник припустив, що основним завданням загарбників було зовсім не просування углиб країни, а тільки створення так званого "буферу" для розширення так званої "сірої зони".

"Вони просто скопіювали наші ж дії, які ми використовували на певній території",
- сказав Матвійчук.

Тобто, підсумував він, не може бути і мови про якийсь прорив.

Окрім того, за словами розвідника, ворог активізувався також і в районі Часового Яру. Ймовірно, припустив військовий, саме там окупанти планують завдати свій основний удар. Саме тому, він не виключає, що всі події довкола Харківщини були сплановані загарбниками для того, щоб під Часів Яр не були перекинуті резерви із більш спокійних напрямків.

Втім, як заявив розвідник, на даний момент російські загарбники не зуміли повністю прорвати жодну із ліній фронту, які утримують українські військові.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку волонтера Романа Доніка, на Харківщині не відбулося нічого екстраординарного про що б не знали українські військові. За його словами, ворог зайняв кілька сіл у "сірій зоні" і намагається там закріпитися. Подекуди ідуть бойові дії, але ведуть їх саме Сили оборони. Окрім того, він припустив, що загарбники спробують повторити свій наступ через кілька днів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

10 травня 2024, 22:08

Я уже глючу..то знали..то провтыкали..то рашисты оккупировали ..то оккупировали давно.то хрен им ,а не Шарапова..вы там не задолбались фигню писать?лучше уже вообще ничего не писать..чем такой разнобой.


Новини