close-btn

Креді Агріколь відкрив найбільше в Україні відділення нового формату

Банк Креді Агріколь презентував найбільше в Україні відділення нового формату в Києві в бізнес-центрі «Сан Франциско»

Креді Агріколь відкрив найбільше в Україні відділення нового формату

Креді Агріколь відкрив найбільше в Україні відділення нового формату Фото: freepik.com

Про це повідомила пресслужба компанії.

7 травня відбулося відкриття найбільшого в Україні відділення нового формату Креді Агріколь у Києві за адресою пр-т. Берестейський 67, бізнес-центр «Сан Франциско».

Для усіх відвідувачів банк підготував приємний сюрприз: щоп’ятниці до кінця травня смачні круасани із запашною кавою. А вишуканий дизайн з французьким шармом допоможе поринути у атмосферу Парижа.

Відділення нового формату є універсальним та обслуговує як приватних осіб, так і бізнес-клієнтів. Також тут є окремий простір для обслуговування преміальних клієнтів.

Цікаве по темі: Як змінилась робота банків з початку війни — НБУ

«Ось вже 31 рік ми використовуємо нашу міжнародну мудрість і досвід для того, щоб надавати українцям якісний сервіс європейського рівня. Ми інвестуємо у мережу банку та прагнемо брати участь у відбудові України. Впевнений, що нове відділення стане ще однією важливою складовою підтримки наших клієнтів», — сказав Карлос де Корду, голова правління Креді Агріколь.

У відділені є зона самообслуговування 24/7 з терміналом та cash-in банкоматом, сучасний депозитарій, зона відпочинку, простір для проведення касових операцій та 5 просторих кімнат для переговорів.

«Для нас надважливо підтримувати особистий контакт з клієнтами, тож ми інвестуємо у мережу, відновлюємо відділення на деокупованій території, а також ті, які постраждали від обстрілів. У серці кожного нашого відділення — команда, яка підтримує клієнтів. Запрошуємо всіх відвідати нове відділення Креді Агріколь» — сказав Олександр Куркін, член правління, директор з проксіміті банкінгу та мережі Креді Агріколь Банк.

Нагадаємо, що Ощадбанк видав перший кредит за програмою для ветеранів «Бізнес 4.5.0». Ветеран — клієнт Ощадбанку отримав перший кредит у рамках спеціальної програми підтримки ветеранського бізнесу «Бізнес 4.5.0».

Ознайомтеся з іншими популярними матеріалами:

Німецький держбанк випустить цифрові облігації на блокчейні

Кого та на скільки НБУ оштрафував у квітні

НБУ радить банкам використовувати ШІ при кредитуванні

google news