Компанії

Meizu не залишає ринок смартфонів, буде випущено 5 нових телефонів Meizu

0

Нещодавно поширилися чутки про те, що Meizu покидає ринок смартфонів, щоб зосередитися на продуктах на основі ШІ. Однак, здається, це не відповідає дійсності. Meizu не відповідає очікуванням, випустивши не один, а п’ять нових смартфонів.

Ми знаємо, що Meizu не представляє телефони так часто, як раніше. Китайський технічний гігант Meizu тепер більше зосереджений на пристроях середнього та преміум-класу. Наприклад, нещодавно представлені Meizu серії Meizu 20 і Meizu 21 працюють на флагманських чіпсетах. Загалом можна сказати, що компанія прагне запропонувати потужні чіпсети на нових смартфонах.

Meizu випустить 5 нових смартфонів

Недавні звіти свідчать про те, що Meizu може покинути сцену смартфонів, але забудьте про це! Незабаром вони випустять п’ять нових телефонів. Специфікації та дати запуску все ще залишаються в таємниці, але ясно одне: Meizu нікуди не дінеться.

У базі даних команди Android Headlines з’явилися 5 майбутніх моделей смартфонів, які представить Meizu. Номери моделей 5 різних майбутніх смартфонів: M411H, M411L, M412H, M421Q і M431Q. Більш детальна інформація про ці пристрої, на жаль, поки що недоступна, але ми можемо сказати, що Meizu зараз працює над 5 різними пристроями. Насправді витік зображення Meizu 21 Note з’явився раніше.

Телефон має дизайн камери, схожий на лінійку iPhone Pro. Очікується, що майбутній Meizu 21 Note матиме 6,8-дюймовий OLED-екран з частотою 120 Гц. Крім того, телефон буде оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 2 і акумулятором на 5500 мАг. Судячи з витоку зображень, можна сказати, що Meizu 21 Note не буде флагманським пристроєм, оскільки камери здаються відносно невеликими. Як ми вже згадували, система камери Meizu 21 Note може бути не такою чудовою. Однак Meizu без вагань пропонує високоякісні набори мікросхем у багатьох своїх телефонах. І можна сказати, що Meizu 21 Note також буде швидким телефоном завдяки чіпсету Snapdragon 8 Gen 2.

Comments

Comments are closed.