У Німеччині Ольга Петерсен – депутатка ультраправої партії “Альтернатива для Німеччини” (АдН) – була виключена з політичної фракції через підтримку “виборів” у Росії

Петерсен, яка народилася в російському Омську у 1982 році, отримала громадянство Німеччини у 2020 році та вступила у парламент як депутатка від АдН. Під час свого терміну вона двічі відвідала Росію: у вересні 2021 року та в березні 2024.

Під час свого останнього візиту в березні Петерсен була спостерігачем на голосуванні у РФ і відзначила його як “відкритий, демократичний і вільний”. 

Ці заяви викликали обурення серед її партійців, оскільки вона не повідомила їх про свої поїздки та свою позицію стосовно виборів у Росії.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У результаті цього тижня Ольгу Петерсен було виключено з фракції “Альтернативи для Німеччини” у парламенті Гамбурга. Щобільше, ультраправі також мають намір виключити її з самої партії.

Популярне: