Мережеве обладнання

Xiaomi представила новий маршрутизатор BE5000 Wi-Fi 7

0

Xiaomi представила новий маршрутизатор у Китаї BE5000, який може похвалитися найновішою технологією Wi-Fi 7 за привабливою ціною. Хоча деталі глобального запуску ще невідомі, BE5000 пропонує суттєве оновлення для китайських споживачів, які хочуть покращити свій домашній Wi-Fi.

BE5000 обіцяє надзвичайно високу швидкість з теоретичним максимумом 5011 Мбіт/с. Xiaomi стверджує, що це означає помітне покращення в порівнянні з Wi-Fi 6 зі збільшенням пропускної здатності та швидкості до 68% і 48% відповідно.

BE5000 має такі функції, як Multi-Link Operation і технологія Xiaomi Xrange 2.0 для плавніших з’єднань і ширшого покриття. Це означає більш стабільне з’єднання, що особливо корисно для великих будинків або користувачів, які борються з перепадами сигналу.

Геймери оцінять вбудований ігровий прискорювач, а інтеграція з системою HyperOS від Xiaomi дозволяє легко підключати та керувати пристроями розумного будинку. BE5000 має елегантний білий дизайн із п’ятьма антенами та пропонує різноманітні варіанти підключення, включаючи порт 2,5G і три порти Gigabit LAN.

Ціна

У Китаї маршрутизатор Xiaomi BE5000 коштує всього 279 юанів ($40). Наразі невідомо, чи планує бренд випустити маршрутизатор на світовий ринок.

Comments

Comments are closed.