Головна Новини Суспільство Війна з Росією Широкомасштабного наступу на півночі Харківщини немає: що кажуть у ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Широкомасштабного наступу на півночі Харківщини немає: що кажуть у ЗСУ

План росіян полягає в тому, щоб спробувати відтягнути українські сили на новий напрямок лінії фронту

11 травня 2024, 16:10
Поділіться публікацією:

Широкомасштабного настання на півночі Харківської області немає. Українські захисники тримають ситуацію під контролем. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю LIGA.net розповів представник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин.

Широкомасштабного наступу на півночі Харківщини немає: що кажуть у ЗСУ

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Спікер зазначив, що спроба наступу окупантів у прикордонні Харківської області спрямована на відтягування сил та резервів українських військ на новий напрямок лінії фронту. Окупанти вирішили зробити такий хід, щоб Збройні сили України не змогли посилити власні ресурси на Донбасі.

"Є всі підстави вважати, що ми маємо справу з ворожою ІПСО, мета якої посіяти паніку і перешкодити нашому командуванню перекидати резерви на інші "спекотніші" напрями фронту на сході України. Широкомасштабного наступу на півночі Харківської області немає", — висловився Назар Волошин.

Він також повідомив, що 10 травня підрозділи Нацгвардії України знищили в Харківській області групу російських окупантів (чотири БМП разом із особовим складом та вантажівка "Урал"). Групу було ліквідовано ще на підході під час спроби штурму після перетину кордону України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російська окупаційна армія розпочала обмежений наступ у Харківській області. Противник має незначні тактичні успіхи, а Білий дім упевнений у спроможності українських військ дати відсіч ворогові, обіцяючи забезпечити ЗСУ обладнанням, інструментами, зброєю, необхідним для захисту від цих атак. Про що говорить ситуація на даний момент, чому загарбники активізувалися саме зараз, що загалом можна сказати про те, що відбувається на фронті і про те, як все може розвиватися в найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

еге

17 травня 2024, 22:15

модератор ПІДОРАСТ зе-клоуна!

еге

17 травня 2024, 22:14

Хай подохне в пеклі добавивший своєму приорітетному жидо-татусю стипендну пенсію в 150000гр.Трикратний індексаційний Крадій наших 2000-3000гр.мізерних "неприорітетних" пенсій зе-клоун жид-зеленський з жидоХряком-порошенком котрий полоненим своїм друзям-рашистам виділяє по 10000гр. на безбідне курортне проживання маючи геноцидно обкраденних пенсіонерів гірше за полонених окупантів за ніщо!!! і модератор ПІДОРАСТ зе-клоуна!

Ігор

11 травня 2024, 15:24

Звісно немає! На болото ніхто не наступає стрибком. Його системно огортають як анаконда. Ця тактика показала дієвість на прикладі Маріуполя Авдіївки Бахмута та інших. Повільно, малим ресурсом і малими витратами. Ворог змінюється і змінює тактику - совкові нацпам'ятні клептократи ні, вони живуть часами бандерівського-будьонівського кавалерійського лахміття. Без паніки, все буде Маріуполь!


Новини