ПЗ

Чи з’явиться ChatGPT на iPhone?

0

Повідомляється, що Apple близька до впровадження ChatGPT, інструменту штучного інтелекту від OpenAI, для iOS 18. Це сталося після переговорів між двома компаніями, хоча деталі залишаються незрозумілими. Apple також може обговорювати подібні технології з Google (Gemini). Ці чутки узгоджуються з передбачуваним планом Apple щодо магазину додатків зі штучним інтелектом, пропонуючи менші моделі штучного інтелекту на пристроях і передаючи більші на аутсорсинг. Однак це лише чутки.

Apple також зосереджується на обробці на пристрої для ШІ

Apple деякий час працює над штучним інтелектом, очікуючи оголошення на WWDC 2023. Потенційні функції включають перегляд у Safari на основі штучного інтелекту, розумнішу Siri та вбудовану систему для чатів штучного інтелекту.

Apple, схоже, зосереджена на обробці на пристрої для штучного інтелекту, про що вони підкреслили на нещодавньому заході. Вони також розробляють Ajax, систему штучного інтелекту, яка могла б виконувати завдання, які зараз виконує Siri, як-от узагальнення тексту та покращення пошуку Spotlight. Ще одна чутка говорить про вбудовану технологію для підсумовування голосових нотаток.

Ця зосередженість на обробці на пристрої та відповідальному зборі даних (купівля доступу до даних замість їх збирання) відрізняє Apple від деяких конкурентів.

Comments

Comments are closed.