Головна Новини Суспільство Скандали Скандал на Євробаченні зі співачкою з Ізраїля: що сталось під час її виступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал на Євробаченні зі співачкою з Ізраїля: що сталось під час її виступу

Під час виступу Ізраїлю на Євробаченні 2024 використали технологію, яку вперше застосували для представників Росії.

12 травня 2024, 08:05 comments3737
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час другого півфіналу Євробачення 2024 на сцені з’явилась представниця Ізраїлю Еден Ґолан зі своєю піснею. Попри те, що телеглядачі на екранах бачили вдалий виступ ізраїльтянки, в залі у Мальме була інша атмосфера.

Скандал на Євробаченні зі співачкою з Ізраїля: що сталось під час її виступу

Ізраїльська співачка Еден Ґолан на Євробаченні. Фото з відкритих джерел

Ізраїль на Євробаченні 2024 переслідують скандали зі старту відбору. Деякі країни закликали дискваліфікувати Ізраїль з Євробачення через військові дії на Близькому Сході та вказували на паралелі з Росією. Згодом організатори конкурсу могли дискваліфікувати країну через текст пісні, проте дали можливість його змінити.

Проте, ще один скандальний випадок стався у другому півфіналі Євробачення 2024. Під час виступу Еден Ґолан відвідувачі у залі освистували її та вигукувати гасла "free Palestine". Представниця Ізраїлю провела номер до кінця, а глядачі на екранах не помітили напружену атмосферу у Мальме.

Як виявилось, організатори конкурсу під час виступу Ґолан використали технологію антиосвистування. Ця технологія на Євробаченні була введена у 2015 році заради приховування настрою залу під час виступу росіянки Поліни Гагаріної. Крім технології антиосвистування, також у кінці виступу ізраїльської співачки були застосовані фальшиві оплески. Під час фінального виступу Еден Ґолан на Євробаченні організатори знову вдались до фальшивих оплесків та антиосвистувальної системи.

Еден Ґолан – це ізраїльська співачка, яка з шести років жила у Москві. Ґолан брала участь у російських талант-шоу, в тому числі у відбіркових турах Дитячого Євробачення. У 2016 році вона виступала в окупованому Криму. А після 2022 року її родина повернулася до Ізраїлю через зростання антисемітських настроїв у Росії. Еден Ґолан публічно не озвучувала свою позицію щодо війни в Україні. На Євробаченні 2024 посіла п'яте місце.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про шокуючий виступ Фінляндії на Євробаченні.

Також "Коментарі" писали про поляків, які закликали не голосувати за Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

14 травня 2024, 10:45

Хай подохне в пеклі добавивший своєму приорітетному жидо-татусю стипендну пенсію в 150000гр.Трикратний індексаційний Крадій наших 2000-3000гр.мізерних "неприорітетних" пенсій зе-клоун жид-зеленський з жидоХряком-порошенком котрий полоненим своїм друзям-рашистам виділяє по 10000гр. на безбідне курортне проживання маючи геноцидно обкраденних пенсіонерів гірше за полонених окупантів за ніщо!!!


Новини